Untitled Document

 
  preporučamo:
let balonomLet balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)
postani pitlotPostani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan
postani pastir na jedan danPostani pastir- Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...
poklonite ružuPoklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...
fitnes za mamu i bebuZa mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.
 
 marketing:
 
 
 suradnja:
rođendani ideje

Budite originalni, darujte znanje

Budite originalni, umjesto klasičnih poklona koji često samo skupljaju prašinu na polici poklonite znanje. Ono što naučite jednom cijeli život ostaje uz vas. Za originalni poklon znanja vam predlažemo tečaj engleskog jezika od Veni Vocalis.

To je edukativni poklon koji može bilo kome biti koristan s time da je engleski globalni jezik koji se koristi svuda oko nas, a svi tečajevi koje nudi Veni Vocalis su vrlo kvaliteni, orijentirani korisniku i usmjereni na učenje kroz komunikaciju.

Organizirana nastava u malim grupama

Veni Vocalis u svim tečajevima jamči rad u malim grupama do najviše 6 polaznika. Učenje engleskog s puno razgovora te nastavu nakon koje će te jezik moći primijeniti u svakodnevnim situacijama.

Nastava je dobro organizirana s pozitivnom atmosferom i sustavom edukacije prilagođenim svakom polazniku. Ponuđeno je više vrsta tečajeva uključujući poslovni engleski, semestralne tečajeve i ljetne konverzacijske tečajeve, a također su mogući i individualni tečajevi engleskog koji zapravo i predstavljaju najbolji poklon.

Nastava prilagođena polaznicima i njihovim potrebama

Sve grupe su formirane prema predznanju polaznika koje se utvrđuje besplatnim testiranjem. Grupe su dovoljno male te zbog toga prilagođene interesima i potrebama svih polaznika.

Bilo da osoba tek počinje učiti engleski ili samo želi unaprijediti, obnoviti svoje znanje engleskog jezika Veni Vocali je odličan izbor.

Želite li lakše govoriti ili se dodatno pripremiti se za određeni posao možda putovanje, tečajevi engleskog jezika Veni Vocalis su mjesto za vas.


  Trenutak.hr