Untitled Document

 
  preporučamo:
let balonomLet balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)
postani pitlotPostani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan
postani pastir na jedan danPostani pastir- Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...
poklonite ružuPoklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...
fitnes za mamu i bebuZa mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.
 
 marketing:
 
 
 suradnja:
rođendani ideje

Poslovni pokloni

Poslovni pokloni su zasebna kategorija . Kada darujemo poslovnim partnerima moramo držati na umu sljedeće .

Svrha poslovnih poklona je ojačati postojeće odnose i napraviti plodno tlo za one buduće. Vaš poklon ne smije biti lakosmislen. U ovom se slučaju radi više o investiciji nego poklonu. Lakosmislenost ne prolazi.
Gdje početi ? Isto kao i darovi za diplomu , neki predmeti koje ćemo navesti se obično ponavljaju više puta,pa ih zato treba izbjegavati .

Penkale, rokovnici , kalendari i stolni satovi su ideje sa bradom . Za njih nitko neće ostati uskraćen . Mi bismo se odlučili za fine odabire vina ili pjenušaca.

Izbor je svake godine sve veći...

Hrvatski izbor se povećava iz godine u godine i to je ono na čemu biste trebali inzistirati , posebno ako darujemo poslovne partnere iz drugih zemalja.

Olovke i rokovnici još uvijek imaju svoje mjesto u darovnom katalogu ,no ne treba ih davati na veliko. Jedna otmjena penkala govori više od stotine niskokvalitetnih .
Ako poznajete vaše partnere jako dobro i znate da im manjka neka elektronska napravica poput Bluberrya ili PDA (dlanovnik) , preporučamo da to poklonite.

Ne treba zaboraviti enogastronomske košare. One su uvijek popularne zato što imaju šarolik sadržaj , svatko u njima pronalazi nešto čemu će se veseliti.

Putovanja, karte za koncerete ili pretplate za kazališnu sezonu isto tako ne treba izostaviti . No njih, možete darovati samo ako dobro poznajete daroprimca. U suprotnom , riskirate previše.


  


Trenutak.hr